Maker van trouwfilms, bedrijfsfilms en meer!

Nog geen 10 kilometer van het bekende Benidorm ligt het oude centrum van Altea, ook wel oud Altea genoemd. De nauwe trapstraatjes die je leiden naar de La Mare de Déu del Consol, de beroemde kerk bovenin het centrum van oud Altea. Op het aangrensende plein van de kerk heb je een adembenemend uitzicht over de Middellandse zee.

Altea is verweven door nauwe straatjes met leuke pitoreske kunst winkeltjes hier en daar, gezellige terrasjes  en restaurantjes en leuke modezaakjes. Als je hier in September komt vind je hier bijna elke dag wel de feestsfeer op het plein.

Buiten het zomers gevoel die de boulevard van Altea geeft, of het gevoel dat oude tijden herleven in oud Altea maakt Altea Costa Blanca een perfecte locatie om te gaan trouwen. En als je trouwt in zo een onwijs mooie locatie wil je dat natuurlijk vastleggen met een trouwfilm.

Als ervaren trouwfilm videograaf maak ik in Nederland en Altea (Spanje) trouwfilms. Ik richt mij op persoonlijke, unieke en emotionele trouwfilms. Meer lezen over het maken van trouwfilms kunt u lezen op mijn pagina Trouwfilm laten maken.

Doordat ik familie heb die in Altea woont heb ik ervaring van de omgeving en goede mogelijkheden om trouwfilms te maken in Altea. Heb je interesse om een trouwfilm te laten maken in Altea, Costa Blanca, of de nabije omgeving, neem dan contact op en vraag informatie aan.